Ny mobil logo mars 2019

2021 > 10

IDAG SKULLE JOHN WALTER HA FYLLT 6 ÅR
Idag är det John Walters dag, idag skulle han ha fyllt 6 år och saknaden av honom är så stor att jag inte kan sätta ord på det. Jag tänker på honom varje dag och ibland är det som att han inte är borta utan att han någon gång kommer tillbaka. Jag grät av glädje när han föddes på BB för 6 år sedan och jag gråter allt sedan han inte längre finns med oss, idag mer än någonsin. Jag har ändrat väldigt lite i vårt hem och hans leksaker och mjukisar ligger fortfarande framme, liksom hans poliströja och sprallbyxor han bytte om till efter att han kom hem från förskolan. Som jag tror tydligt framgått på alla bilder och filmer jag lagt upp på honom i flera inlägg under åren han var med oss så behövde John Walter mycket frihet, frihet att få vara ett barn, frihet att utvecklas utifrån sina individuella förutsättningar. Som alla barn älskade John Walter mys och gos, att sjunga och dansa, leka och springa, hoppa i soffor och på studsmattor, titta på barnprogram på TV och lärplattan.
John Walter skulle inte bara ha fyllt 6 år utan också 7 år, 8 år, 9 år osv om det inte vore för att frihetshatande och auktoritära rättsövergreppare inom det offentliga (främst vissa befattningshavare inom Socialtjänsten och Socialnämnden Falu kommun) satte klorna i honom och till slut såg till att han inte fick någon framtid alls. Era brott liksom er mörkläggning efteråt skall sent glömmas. Det var något jag lovade John Walter vid begravningen och som jag svor till Gud att hålla.
Uppdatering om rättsläget: Som det dessvärre ser ut nu kommer inte åklagaren utreda vare sig cheferna på Platea eller några befattningshavare på Socialtjänsten Falu kommun för grovt vållande till annans död respektive grovt tjänstefel och inte heller för brott av normalgraden, vilket jag från start påtalade för honom att göra då jag visste vad de gjort. Det kommer att bli en lång och dessvärre kostsam strid mot dessa. Jag vet att John Walter skulle bli er mycket tacksam om ni stödde honom och mig i detta:
________________________
Stöd till minnet av John Walter och rättsprocessen mot de ansvariga för hans död:
Swish: 072-230 13 72
Bank (SEB): 5501-025 76 88

Läs hela inlägget »

Jag är trött på hur samhället sviker barn och vuxna.  
Jag är trött på att bli trampad på.  
Jag är trött på att bli trängd in i ett hörn, varför lyssnar dom inte!  
Jag är trött på er tystnad, på ert svek.  
Jag är positiv i grunden men nu har dom väckt djävulen till liv.  
Jag är lika inför lagen, precis som alla andra.  
Jag är trött på hur alla – journalister, myndigheter, familj och vänner passivt låter allt detta ske.  
Jag är arg, gäckad, sviken, rent av förbannad.  
Jag är ledsen att allt blev som det blev men jag är en fighter! 
Jag är trött på hur samhället kränker barns rättigheter till en trygg uppväxt och föräldrarnas rättigheter att kunna bo, ha familj och ett liv.  
Jag kommer att kämpa för de svaga, för de tysta och för de som samhället vill knäcka. 
Jag kommer att slåss för ett tryggare och säkrare rättssamhälle i Sverige. 
Jag vill se lagar och regler ändras till det bättre. 
Jag vill se att de omsätts i praktiken så att inga fler blir drabbade.  
Jag vill se att rättsväsendet får de rätta verktygen för att de ska följas.  
Jag kommer att finna styrkan i det maktmissbruk jag har blivit utsatt för.  
Jag är en fighter!  
Sofia Larsson

Läs hela inlägget »