Ny mobil logo mars 2019

Tredelat föräldraskap pga LVU?

Vi erbjuder ett unikt föräldrastödsprogram – av och för föräldrar med egen erfarenhet av att ha eller riskera att få ett tredelat föräldraskap där socialtjänsten/socialnämnden, familjehemmet och de biologiska föräldrarna ska vara en aktiv del av barnets liv. För de biologiska föräldrarna blir själva placeringen en start på en ny, oftast ofrivillig och ibland traumatiskt och svårt föräldraskap som man står helt handfallen och ensam i. Ensamheten och sorgen kan kännas ohanterligt svår men i vår gemenskap kan den här erfarenheten bli en vändpunkt, en omstart och leda till en ny styrka och stabilitet - både inre och yttre stabilitet i tillvaron så att barnen kan komma tillbaka hem igen eller få lov att bli en nära, trygg relation även om man inte lever under samma fysiska tak.

Välkommen till oss!

Under våren 2024 kommer vi att ha öppna föräldraträffar sista torsdagen i varje månad i våra lokaler i Borås och varannan vecka har vi sluten stödgrupp för er som vill gå i vårt föräldrastödsprogram Relationsresan.
Träffarna och stödprogrammet är helt gratis men det finns fika och litteratur till självkostnadspris för de som vill.

Vid frågor är det enklast att skriva mail till; relationsresan.socialkraft@gmail.com eller sända sms till 0707249692 så svarar vi snabbt eller ringer tillbaka vid tillfälle.

Är du inte förälder men studerande, examinerad socionom eller annan yrkesverksam och kommer i kontakt med dessa föräldrar genom ditt arbete? Vi erbjuder även halvdagsutbildningar och informationsträffar om Relationsresan för er. Ta kontakt för mer info!

Välkommen hit!
Vi som håller i Relationsresan och som driver Socialkraft här i Borås heter Anders och Malin och vi håller till på Högagärdsgatan 20 i Borås, i KRIS lokaler.
Vi arbetar ideellt och på oregelbundna tider så hör alltid av er i förväg och kolla så det är någon på plats.
Det går bra att ringa eller smsa
Anders 0760-738637 eller Malin 0707-24 96 92
 

Du kan beställa vår bok för 160 kr plus porto.
Den finns också att köpa eller bläddra i hos oss i föreningslokalen i Borås.