Ny mobil logo mars 2019

Tredelat föräldraskap pga LVU?

Vi erbjuder ett unikt föräldrastödsprogram – av och för föräldrar med egen erfarenhet av att ha eller riskera att få ett tredelat föräldraskap där socialtjänsten/socialnämnden, familjehemmet och de biologiska föräldrarna ska vara en aktiv del av barnets liv. För de biologiska föräldrarna blir själva placeringen en start på en ny, oftast ofrivillig och ibland traumatiskt och svårt föräldraskap som man står helt handfallen och ensam i. Ensamheten och sorgen kan kännas ohanterligt svår men i vår gemenskap kan den här erfarenheten bli en vändpunkt, en omstart och leda till en ny styrka och stabilitet - både inre och yttre stabilitet i tillvaron så att barnen kan komma tillbaka hem igen eller få lov att bli en nära, trygg relation även om man inte lever under samma fysiska tak.

Välkommen till oss!

Under våren 2024 kommer vi att ha öppna föräldraträffar sista torsdagen i varje månad i våra lokaler i Rydboholm och varannan vecka har vi sluten stödgrupp för er som vill gå i vårt föräldrastödsprogram Relationsresan.
Träffarna och stödprogrammet är helt gratis men det finns fika och litteratur till självkostnadspris för de som vill.

Vid frågor är det enklast att skriva mail till; relationsresan.socialkraft@gmail.com eller sända sms till 0707249692 så svarar vi snabbt eller ringer tillbaka vid tillfälle.

Är du inte förälder men studerande, examinerad socionom eller annan yrkesverksam och kommer i kontakt med dessa föräldrar genom ditt arbete? Vi erbjuder även halvdagsutbildningar och informationsträffar om Relationsresan för er. Ta kontakt för mer info!

Välkommen hit!
Vi som håller i Relationsresan och som driver Socialkraft här i Borås heter Anders och Malin och vi håller till i vår förenings-lokaler i Rydboholm, men håller gärna workshops eller föräldraträffar i er verksamhet, som studiecirkel eller som en öppen föreläsning med möjlighet till dialog. Kontakta oss för mer information om unika upplägg för just er verksamhet eller era unika behov.
Vi arbetar ideellt och på oregelbunda arbetstider och har inga telefontider utan prova att ringa, prata in på telefonsvararen eller skicka ett sms så återkoppkar vi så fort vi kan.
Det går bra att ringa eller smsa
Anders 0760-738637 eller Malin 0707-24 96 92
 

Du kan beställa vår bok för 160 kr plus porto.
Den finns också att köpa eller bläddra i hos oss i föreningslokalen i Borås.