Ny mobil logo mars 2019

Från en förälder...

Socialtjänsten är som en livsfarlig mörk sekt där allt är tvärtemot det friska, vanliga, sunda, normala. ALLT är tvärtemot: Lögner är sanningar, friska människor är sjuka, sjuka är friska, behövande är icke-behövande, icke-behövande är behövande, lagar bryts och rättsövergrepp utförs, erfarenhet och evidens är utbytt mot okunskap och oansvar, empati är utbytt mot maktmissbruk, normalitet mot icke-normalitet, objektivitet och saklighet mot subjektivitet och godtycklighet, individuellt stöd och hjälp mot psykisk och fysisk tortyr, vård- genomförande- och uppföljningsplaner är  utbytta mot gissningsleken, maktlösheten och konstanta inkastningar i akuta stressreaktioner, kriser och trauman.
 
Varför låter vi politikerna fortsätta detta välfärdsexperiment som skördar tusentals barns hälsa och framtid varje år? Sverige är det enda land i världen som fungerar på det här djävulska sättet mot barn.
 
Regeringens SOU:utredning från 2015 skriker att det är akut läge och systemet med barnen ingen bryr sig om måste göras om ifrån grunden.
 
Så skriv på haverikommissionen som vi lämnar till politikerna när vi åker till riksdagen och står kvar tills de sågat av LVU:s fotknölar grundligt, precis som det står i regeringens egen utredning att de skulle ha gjort, för väldigt många långa år sedan.
 

Kommentera gärna: